• Film (net)

Medici.tv

(2019)
Kulturel fordybelse via biblioteket indenfor klassisk musik, kunstarterne opera og ballet samt dokumentarfilm.

Materialets indhold

Det er klassisk musik, kunstarterne opera og ballet samt dokumentarfilm og biografier på Medici.tv, der giver kulturel inpiration og fordybelse via biblioteket. Det optagede indhold kan streames direkte, og der er desuden direkte udsendelser fra musik- og kunstkulturelle steder i verden.

Medici.tv

Helt enkelt vises, hvordan linket fra sit biblioteks hjemmeside åbner for Medici.tv, som er for feinschmeckere med interesse indenfor den klassiske musik samt de kunstneriske kulturelle musik og optrædener, som streames med sin computer. Der er både indspillet indhold samt direkte transmissioner fra et givent musikalsk eller kulturelt arrangement.

Indeholder 3.500 musikalske værker filmet fra 1940’erne og frem til i dag, 1.800 film inklusiv koncerter, operaer, balletter, dokumentarer og master classes, og der er over 120 live events om året.

Kurset gennemgår tjenesten punkt for punkt og giver indsigt i, hvordan den benyttes lige fra indhold til, hvordan events kan gemmes eller deles socialt henover at få indholdet over på sit TV.

Ordforklaring: Streames betyder, at der skal være en konstant adgang til internettet.

Adgang: Medici.tv-hjemmesiden (brug dit biblioteks eget link)

Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Mange biblioteker har købt adgang til Medici.tv men spørg dit eget bibliotek, om de tilbyder tjenesten.

Mere på ekurser.nu