: Videosamtaler med venner og familie
  • Film (net)

Videosamtaler med venner og familie

(2020)
Videosamtaler via Facetime, Messenger og WhatsApp og Google Duo

Materialets indhold

Der kan være mange grunde til at man ikke kan være fysisk sammen. Her kan et videoopkald, hvor man får ansigtsmimik i spil og vise situationer, bøde på den fysiske afstand, og være et godt alternativ til den traditionelle telefonsamtale. I dette kursus lærer du via din smartphone eller tablet at bruge forskellige udbyderes tilbud af videosamtaler herunder Facetime, Messenger, WhatsApp og Google Duo.

Hvorfor videoopkald?

Se her en lille introduktion til hvorfor det kan give lidt mere kommunikation med et videoopkald end med et traditionelt telefonopkald.

Se evt. også kursus om Skype

Facetime

Facetime er ejet af Apple og kan benyttes fra en IOS-enhed (iPhone eller iPAD) og kan lave opkald til en modtager der også har en IOS-enhed. Facetime er installeret på enheden, og behøver ingen download af apps.

Messenger

Messengers samtalefunktion med video kan benyttes af både IOS- og android-brugere. Kræver download af appen Messenger. For at registrere sig i appen, skal man enten have en Facebook-profil eller blot registrere sig med telefonnummer i appen.

WhatsApp

WhatsApp kan benyttes af både IOS- og Android-brugere. Kræver download af appen WhatsApp Messenger.. Er ejet af Facebook, men kræver ikke at man har en Facebook-profil.

Google Duo

Google Duokan benyttes af både IOS- og android-brugere. Kræver download af appen Google Duo.

Mere på ekurser.nu