Servicemeddelelse

Tips og tricks til den nye hjemmeside

Hvorfor står mine lån ikke listet efter, hvornår de skal afleveres?

Af Mette Fairgrieve

Vi har fået nogle gode spørgsmål til vores nye hjemmeside og har samlet svarene her, så alle kan få glæde af dem.

Hvorfor står mine lån ikke listet efter, hvornår de skal afleveres?

Det nye design har lidt forskellige visningsformer og den man første bliver præsenteret for, viser ikke dine lån i rækkefølge. Det er den, du finder ved at klikke på 'Øvrige lån' under 'Dit overblik'.

Klik på 'Alle lån'

Hvis du i stedet for enten klikker på 'Alle lån' eller på 'Lån', i den menu der kommer frem, når du klikker på din profil, får du en anden visning. Her kan du både se dine fysiske lån og dine digitale lån - og dine lån bliver vist i rækkefølge efter, hvornår de skal afleveres. Er der under 3 dage til et materiale skal afleveres, bliver det vist ved at der kommer en gul kasse frem på materialet (1.).

Få dine lån samlet efter afleveringsdato - og forny dem

I denne visningsform har du også mulighed for at få dine lån samlet efter, hvornår de skal afleveres. På den måde kan du hurtigt se hvilke dage, du skal aflevere materialer på. Denne visningsform får du frem ved at klikke på de tre overlappende kasser til højre på skærmen (2.). Har du flere materialer under samme dato bliver det vist ved at der er ekstra kasser bag ved den hvide kasse (3.). Klikker du på pilen forenden af kassen, åbner der sig et nyt vindue. Her du kan se alle de lån, der skal afleveres den pågældende dag og du kan nemt forny dem alle sammen her. Pilen kommer frem, når du holder musen hen over kassen.

Og en lille fejl... :(

Den sorte knap 'Forny flere' under 'Lån', virker desværre ikke. Så skal du forny dine materialer, skal du enten gøre som beskrevet oven for, hvor du samler dine lån og fornyer en dato ad gangen, eller gå til 'Dit overblik' og klikke på 'Skal snart afleveres' eller 'Øvrige lån' og forny den vej.

Skærmkopi af lånebilledet med pile, der viser hvor de beskrevne felter er

Er der noget, du har undret dig over? Eller noget du synes der mangler? Så send en mail til fai@hvidovre.dk.