Mord i serier - seriemord

05.05.17
Krimilæsning med fare for at eksplodere? Har du været ved at springe i luften i arrigskab og ærgrelse over at have læst en krimiserie i den forkerte rækkefølge?

Eller har du været at eksplodere over at have overset et bind i en serie? Det har vi alle, men nu er det slut med de eksplosive udbrud! Hjælpen er her:
Undgå farlige situationer ved at bruge denne oversigt over de næsten 335 krimiserier, som kan lånes på biblioteket - samt de 45 forfattere, der endnu kun har fået udgivet første bind i en planlagt serie.

Hvidovre Bibliotekerne har næsten alle bøgerne i oversigten, men enkelte bind i nogle af serierne skal skaffes fra andre biblioteker. Alle seriens bind er dog med på listen for  fuldstændighedens skyld. Bruges listen på andre biblioteker, kan det være, der er andre serier på hylderne, men alle bøger kan skaffes.
Det er ikke alle serier, det er nødvendigt at læse i den rigtige rækkefølge, men oftest er det en fordel, f.eks. fordi forfatteren har en idé med forløbet fra bind til bind, eller fordi de gennemgående personer udvikler sig i løbet af serien. Foruden disse serier har vi også dele af de klassiske serier af bl.a. forfattere som Georges Simenon, Dorothy L. Sayers, Maria Lang,
Ed McBain og Agatha Christie.

Se hele listen her

Tags