Mathias Heise Quadrillion
Mathias Heise Quadrillion

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Kometen
Hvidovrevej 280
Arrangører
Hvidovre Kulturråd
Bestil billet(ter)
Musik

Hvidovre Kulturråd: Mathias Heise Quadrillion gæster Kometen

14.06.19
Hvidovre Kulturråd inviterer til stor fusionsinspireret jazzkoncert med Mathias Heise Quadrillion fredag den 14. juni 2019 kl. 20.00 i Kometen.

Danske Mathias Heise er en verdensmester på sin mundharpe. I 2013, som kun 20-årig, blev han verdensmester i Kromatisk mundharpe. I 2015 blev han kåret som Årets Nye Jazzstjerne, i 2016 fulgte Kronprinsparrets Stjernedryspris og året efter, den prestigefyldte Ben Webster Prisen – som han modtog som den yngste nogensinde.

I dag er Mathias Heise 24 år og er en eminent dygtig komponist og pianist. Han omgiver sig til daglig med fusionsholdet i bandet Mathias Heise Quadrillion, der består af jævnaldrende og lige så talentfulde musikere. De har spillet sammen siden 2012 og har formået at skabe et anderledes, unikt og meget personligt nutidigt udtryk, der appellerer til både unge crossover fans og hardcore jazz-fusion nørder. I 2015 udgav de deres debutalbum, ’Sudden Ascent’ og i 2017 fulgte albummet ’Decadence’. 

Mathias Heise Quadrillions iørefaldende kompositioner tilføres jazzens harmonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens hårdtslående rytmer. Det hele fusionerer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt.

Mathias Heise Quadrillions talent og overbevisende performance har, trods deres unge alder, allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de bl.a. har spillet på store festivaler i Kina, Hong Kong, Malaysia, Egypten, Marokko og Tjekkiet. I juni drager de til Lviv i Ukraine, hvor de er inviteret til at spille på den store festival ’Leopolis Jazz Fest’ sammen med prominente navne som bl.a. Jamie Cullum og Lee Ritenour.

Nu kommer Mathias Heise, sammen med Mads, David og Aksel, til Hvidovre hvor de spiller som Mathias Heise Quadrillion. Det bliver en aften i jazzens tegn til en dybt original og medrivende koncert i høj energi!

Dørene åbner 30 minutter før koncertstart. 

Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.