Halloween - fester, mad og pynt

Her er tips til at få den bedste Halloween! Lav dit eget pynt, planlæg en uhyggelig fest med klam mad og få styr på traditionerne med disse bøger.

I bogen 135 uhyggelige skabeloner er der skabeloner i flere sværhedsgrader så her er pynt for både små og store. Børn helt ned til 3 år, kan med voksenhjælp fremstille spøgelser, græskar, flagermus og andet pynt af papir og karton. 

Bogen Sådan bliver du en tjekket zombie er en genial zombie-håndbog til børn fra 6 år der vil have styr på zombiemoden i den er der masser af tips og tricks til, hvordan man skal klæde sig, hvad man skal spise og hvordan man skal opføre sig for at være en smart zombie. 

Til begynderlæsere fra 6-8 år er der to letlæsnings bøger om Halloween:  Halloween i letlæsningsserien Faktisk og Halloween i letlæsningsserien Første Fakta. Begge bøger fungerer også godt som højtlæsning for det store børnehavebarn der er nysgerrig på hvad det der med græskar og Halloween går ud på. 

Og endeligt kan du finde forskellige bøger med inspiration til festplanlægning, ansigtsmaling og opskrifter på uhyggelig mad til Halloween festen f.eks koge-og idébogen Uhyggelige fester, der giver inspiration til pynt, mad og udklædning og her kan børn fra 5-10 være med. 

Reserver bøgerne fra listen herunder: