PREMIERE! Online bogsamtaler

15.06.20
Nu kan du snakke og dele dine læseoplevelser med andre - online.

Hvad

På HvidovreBibliotekerne introducerer vi nu ”Online bogsamtaler”. I første omgang laver vi 3 bogsamtaler med udgangspunkt i nye, efterspurgte udgivelser. Så skynd dig at læse en eller flere af bøgerne – og hvis du ikke har mulighed for det, kom alligevel! Der er plads til 9 deltagere pr. gang. Medbring din nysgerrighed, mød andre læsere, deltag i snakken og få tips til din videre læsning. Se de to andre bogsamtaler nederst på siden.

Hvornår

Første bog-samtale finder sted mandag den 22. juni kl. 16.00:

Fredag den 26. juni kl. 13.00:

Onsdag den 1. juli kl. 16.00:

Hvorfor

At mødes online er blevet mere og mere aktuelt. Ikke mindst i den sidste tid under Coronakrisen. En online bogsamtale er et alternativ til det fysiske møde på biblioteket. Fysiske møder kan noget særligt i forhold til kontakt og nærvær. Online møder kan noget andet; de er en mulighed, hvis ikke du kan komme over på biblioteket af den ene eller anden årsag. Eller måske foretrækker du bare at deltage online?

Hvordan

Sådan gør du: Tilmeld dig på her på siden Hav evt. kaffen og kagen parat på det angivne tidspunkt. Sæt dig ved din computer. 15 minutter før vi starter, skal du klikke på det tilsendte link og følge anvisningen. Så mødes vi på skærmen (max 9 pers.), siger hej til hinanden og snakker læseoplevelser med udgangspunkt i en bestemt roman. Og hvem ved, måske kan du få nogle gode anbefalinger til dit næste læsevalg?

Du kan læse mere om hver enkelt arrangement og teknikken nederst på siden.

Vært for samtalerne er bibliotekar Helle Tjørnov.

Vi ses!