Foto af to børn

Buster Filmfestival - optag din egen dokumentar!

01.04.20
Buster Filmfestival inviterer alle børn og unge i Danmark til at lave film under Corona-Lockdown og uploade jeres optagelser til os via Busters hjemmeside.

VIND EN FILMLEJRSKOLE MED DIN KLASSE

Buster Filmfestival inviterer alle børn og unge i Danmark til at lave film under Corona-Lockdown og uploade jeres optagelser via Busters hjemmeside.  Der vil være vejledning af filminstruktøren Sebastian Cordes. 

I begyndelsen af august 2020 udvælges de bedste af alle de uploadede film og  der kårer en vinder. Præmien er en uges Filmlejrskole med klassen under Buster Filmfestival 2020 i København med masser af gode filmoplevelser, workshop og live events.

De uploadede film bliver over sommeren samlet og lavet til en dokumentarfilm, som får premiere under festivalen. Filmen bliver også en del af Nationalmuseets samling.

“Vi håber at masser af børn og unge i alderen 5 - 16 år har lyst til at bidrage”, udtaler Busters programchef Mariella Harpelunde Jensen “Det her bliver filmen om, hvordan det er at være barn og ung under en pandemi i Danmark, Europa og verden i 2020. Et Danmarkshistorisk dokument”.

Læs mere om lockdown i børnehøjde, se hvordan du laver videoer og download læringsmaterialer her