• Film (net)

Qello Concerts i Libby

(2021)
Oplev flotte koncerter på forreste række, dokumentarfilm om musikken med anekdoter på tværs af årtierne og skab dine egne musiklister.

Materialets indhold

Bibliotekets digitale musikstreamingtjeneste Qello Concerts i app’en Libby indeholder koncerter og musikdokumentarer om musik fra den rytmiske til den klassiske scene, hvor både de store og de små pladeselskaber er repræsenteret. Under koncertoptagelser er du sikret den bedste plads, og de veldrejede dokumentarfilm om og med legendariske musikere og komponister giver indblik i historierne om tilblivelsen af berømte albums og enkelte numre samt musikernes arbejdsprocesser. Indholdet er af høj kvalitet, og det samme er billede og lyd og oplevelsen. Kurset viser dig, hvordan du får adgang og bruger Qello Concerts.

Qello Concerts i Libby

Bliv klogere på, hvordan du let og helt enkelt får adgang til en uendelig strøm af musikoplevelser på alle dine skærme. Du vises, hvordan du kommer ind i den via app’en Libby.

Der er inddelinger i genrer, der er en direkte vej til musikdokumentarfilmene, og der kan søges på indholdet. Du vises også, hvordan du laver dine egne setlister, så du altid har musik til enhver lejlighed lige ved hånden. Du kan også udpege favoritter, som du hurtigt kan genfinde.

Og så kan indholdet nemt overføres til et TV.

Ta’ kurset og bliv ekspert i at få adgang til en verden af musik fra dit lokale bibliotek.

App: Libby kan hentes til: Android | iOS (Apple)

Adgang: Du skal være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Qello Concerts kræver konstant adgang til internettet, da indholdet streames.

Lånetid: Ubegrænset. Der er en periode på 7 dage, der straks kan fornys, når knappen kommer frem, når udløbet.

Billede og lyd kan flyttes til TV med enten Chromecast eller Apple-TV via de to enheders symboler, der viser sig i afspillerens værktøjslinje.

Sådan logger du ind i Qello

I denne video viser vi, hvordan du logger ind i Qello både fra en computer og fra en smartphone.

Nogle gange kan det drille lidt, særligt hvis du tidligere har været logget på tjenesten. Derfor viser vi også, hvordan du gør, når du får fejlmeddelelsen "Ikke tilgængeligt i øjeblikket".

Mere på ekurser.nu