Få lyd på din gåtur med Adda Djørups LYDVÆRK

15.09.21
Adda Djørups "LYDVÆRK: Måske er et landskab tusinde landskaber", er lavet specielt til Vestegnen.

Forfatter Adda Djørup har skabt et særligt lydværk til Vestegnens Kulturuge

Forfatteren Adda Djørup har i samarbejde med 5 vestegnsbiblioteker skabt et lydværk i fem dele, som du kan lytte til derhjemme eller helst på en vandrerrute ude i naturen i hver af kommunerne Hvidovre, Ishøj, Vallensbæk, Høje Taastrup og Albertslund. Kystagerparken er omdrejningspunktet for værket i Hvidovre.

>> Hør Lydværket her
- du kan også finde det der, hvor du normalt hører podcast.

Turen går bl.a. forbi den gamle danseestrade Strandøre, som du kan læse mere om her Strandøre Danseestrade - Forstadsmuseet

Adda Djørup siger om værket ”Måske er et landskab tusinde landskaber”:

”Værket tager udgangspunkt i fem punkter på fem vandrerruter gennem Vestegnens grønne områder. Det er bygget op som en leg med ordet måske. Alle værkets sætninger starter med et måske og blander sig med sit eget ekko. Vestegnens landskaber er gennem tusinder af år præget af mennesker. Nogen har på et tidspunkt tænkt, måske skulle vi lægge en vej eller plante en skov eller bygge en bro eller dyrke en mark lige her. Nogen har altid til en start forestillet sig noget som en mulighed og de muligheder er blevet til fysisk virkelighed. Når man har fået øjnene og alle de andre sanser op for det, begynder man også at forestille sig hvordan landskabet engang har set ud og hvordan det kunne se ud i fremtiden.

Jeg har forsøgt at lave et meditativt værk. Et værk som man både kan gå med og sidde med mens man oplever landskaberne. Og en form som man uden videre selv kan gentage og tænke videre i. Den form og det måske og den oplevelse at man selv som menneske allerede ER en del af landskabet håber jeg at man som lytter tager videre. God fornøjelse.”

Om Adda Djørup:

Adda Djørup (f.1972) debuterede i 2005 med 'Monsieurs monologer' og har siden skrevet lyrik, prosa og dramatik, senest romanen 'Bulgakovs kat'. Adda Djørup er alsidig og eksperimenterende og skriver med stor sproglig entusiasme, elegance og humor.

– hent folder om lydværket ”Måske…” på biblioteket.

Spørgsmål?

Har du har spørgsmål til lydvandringen, så ring til Marianna Krarup på tlf 3639 2014 eller Lone Skovgaard til tlf 3639 2069